Tipuri de femei pe Facebook






          În lumea online-ului, în fiecare zi întâlnim fel și fel de persoane.. astăzi vom vorbi despre Facebook și mai exact despre femeile de acolo.. mai jos am adăugat o listă cu mai multe tipuri..


          Femeia narcisistă:  ea este cea care in momentul în care s-a trezit, pune mâna pe telefon și primul lucru pe care îl face este să controleze dacă cineva i-a apreciat vreo postare sau dacă a primit vreun mesaj in care i se apreciază frumusețea.. de-abia apoi își va începe ritualul; ea își va face un milion de selfie-uri pe tot parcursul zilei, pentru ca la final să posteze doar unul la care să scrie: “Ce nașpa am ieșit! Din postura aceasta, lumina nu mă avantajează” Pe bunee?!?


          Femeia “știe tot”: ea este cea mai inteligentă, deține informații despre orice și nimic nu ii scapă.. desigur ea știe și ce au mâncat la prânz cei 300 de prieteni ai dânsei, știe și că Miruna “trece printr-o pasă proastă” doar pentru că a distribuit o imagine care pur și simplu i-a plăcut, în plus ea știe și că, sigur Amalia și Robert s-au despărțit, pentru că acesta nu i-a apreciat ultima postare..


          Femeia credincioasă: ea este cea care îți va umple wall-ul de icoane, astfel încât la un moment dat să te întrebi dacă sigur nu ai nimerit intr-o biserică.. voi nu știți, dar datorită faptului că ea a scris “AMIN” sub o poză a unui copil din Africa, acesta cu siguranță va supraviețui..




          Femeia stalker: ea este cea care îți va cunoaște familia, prietenii, apropiații, colegii de la cămin,    pe cei de la școala generală, din liceu, colegii de muncă, profesorii, șefii; fosta, fratele, părinții fostei..înainte de a te cunoaște pe tine..
Gen: - acesta este cățelul vecinei mele!
- ah nu! stai liniștit, că știu de pe Facebook!
Ba mai mult ea va ști și la ce oră ai intrat pe Facebook, cu cine ai vorbit, cu cine te-ai mai împrietenit și cui, câte like-uri ai dat..


          Femeia analfabetă: ea este cea care postează citate din Dalai Lama intr-o romană penibilă; pe principiul: dacă tot sunt proastă, măcar să par inteligentă.. îmi place totuși că, pe lângă faptul că e analfabetă ea in schimb e foarte competitivă; va fi mereu bucuroasă să “partikipe” la orice concurs va fi organizat de Andra sau Delia..


          Femeia stresantă: ea îți va spune “bună dimineața” și îți va ura o zi bună, când clar tu știi deja că va fi una de rahat.. la prânz îți va dori “poftă bună!” , iar seara: “o seară minunată” mai târziu când in sfârșit ai crezut că ai scăpat, ea îți va ura: “noapte bună!”.. ah, stai! să nu care cumva să îndrăznești să nu îi trimiți mesajul înapoi, că atunci ai dat-o în bară, șapte ani de ghinion te așteaptă!

Comentarii