Femeile fericite, nu vă dau dracului!







          Deseori, aud bărbați plângându-se: că multe dintre femei nu mai sunt ceea ce erau odată.. că femeile și-au pierdut din feminitate, că femeile sunt ciufute, că femeile răspund urât sau, că femeile îi trimit mamii dracului subit, fără să mai poposească prea mult la discuții!



          Ei bine dragii mei, ați văzut voi vreo femeie care să radieze de fericire și totuși să vă trimită la mama dracului? Nu cred!
Voi, iubiți-o! Femeia! Îmbrățișați-o strâns, oricând și oriunde, indiferent dacă are nevoie sau nu.. ascultați-o, probabil de multe ori va și abera teribil, dar pentru ea, înseamnă mult ca voi să fiți acolo..



          Scuzați-ne “domnilor”, că nu suntem perfecte și că avem nevoie deseori de o vorbă bună și de un umăr pe care să plângem, din motive până și nouă necunoscute.. scuzați-ne că avem nevoie de susținerea voastră pentru a înfrunta o nouă zi, la job-ul ăla de rahat, unde șeful e mereu ca proaspăt scos din priză, iar colega tocmai și-a achiziționat o pereche nouă de pantofi stiletto; iar noi nu am reușit luna aceasta; pentru că trei sferturi di salariu l-am lăsat la întreținere.



          Scuzați-ne că sunteți nevoiți să ne “suportați” crizele din fața oglinzii, pentru acele vergeturi de pe coapse; sau pentru că după o zi de muncă istovitoare, arătăm exact ca pe frontul războiului din 1940.. Să ne mai scuzați și pentru că de la voi așteptăm măcar un minim de ajutor în casă, să ne scuzați și pentru că ne rupem gâtul în timp ce fugim pentru a ajunge în timp la grădi, nu care cumva să rămână bietul copil în mijlocul străzii.



          Scuzați-ne că ne simțim maxim de fericite atunci când ne lăsați un bilețel de “bună dimineața” lipit pe ușa frigiderului, scuzați-ne că avem nevoie uneori să ne invitați la un film, sau la o plimbare în oraș.. să ne scuzați și că avem așteptări de la voi..



          Scuzați-ne că noi suntem sexul “slab” și avem nevoie de protecție, deși unele suntem mult mai  “bărbate” decât unii bărbați pe care ii cunosc.
Așadar dragii mei “domni” faceți-vă femeile fericite, astfel încât să nu mai dați femeilor motive pentru care să vă trimită dracului!



Comentarii